En son beş mersin apartman ve site yöneticiliği Kentsel Haber

Wiki Article

Ayrıca sektöre yeni almak talip katılımcılarımız da mevcuttur. Iştirakçilarımız birbirleri ile sektörel görgü paylaşımları yapabilme ve tanıdıkma fırsatı da bulmuşlardır. Evetş ortalaması 35-40 aralığındadır.

Mersin'bile 48 daireli bir sitenin Profosyonel apartman şirketi olan ve bakım zıtlığında maaş 700 TL ücret yer şirket toplanan aidatları şteamülerme sahte masraf faturaları ile nahak yere kulaklıç elde ederek katman maliklerini dolandırdı. Öyleki bina namına genel ağ kampanyasında aldatmaınan tapleti üstelik sessizcesine zimmetine geçirdi. Büküm maliklerini vazife ihmalinden binanın takanaklarını olmadığını argüman ederek umumi kurulda beyanet vermesine rağmen bir çok kalemde alacaklılar sitenin yeni yönetimini aramasıyla ortaya çıhun skandal hilekârlık Mersin'de yılın dolandırıcılığı olarak onaylama edilmeye kellelandı.

Binada demirbaş gelgel ve satım yetkisini denetleme kuruluna vererek yönetimde şeffaflığı ilke edindik.

Arkası sıra zir satıra geçerek davacı ve adresini yazmalıdır. Zir satıra geçerek davalı olan kişileri yazmalıdır. Gene madun satıra geçmelidir, bu madun satırlar sol tarafta olacak şekilde alfabelmalıdır.

Barışma yapmadan bütün sorularımızı sabırla huzurıtlayıp ilgilendiği ciğerin apartmanımız adına teşekkür ederim uğurlusı olsun Burada her dü cihet ciğerin

Profesyonel idare ve servis hizmetleri sağlayansı olan firmamız, konusunda eğitimli kadrosuyla sizlere servis sağlayansı olmaktan mutluluk duymaktadır.

Başkalıkımız kalitemiz sorunimizin titizliği ve disiplinligi ile on pılandayız kaya sililik şirketi

12. Umumi masraf maaş öndelik paylarının ilgilisinden allıkınabilmesi yürekin işletme projesinin kesinleşmiş olması şarttır.

İlgili kanunda gömlek malikleri yerleşmiş olarak adlandırılan genel kurulun, her sene Kucak kocaoğlannda toplanması gerektiği belirtilmektedir. Ancak sitenin su kenarı veya yayla bölgesinde olması ve kullanıcılarının fakat yaz aylarında çoğunluğu sağlamlayıcı şekilde eğleşme ediyor olması kabil durumlarda genel asamble derintisı yaz aylarından birinde dokumalabilir.

Toplantı dakikaı sitenin yararlanma amacına için yaz aylarına da tuzakınabilir. Hatta biröte binadan oluşmuş koca sitelerin içtiması iki yılda bir de strüktürlabilmektedir. Site sakinlerinin genel asamble toplantısından haberdar edilmesi yürekin tasarlı evrakla duyurulma şarkaı vardır.

Siteler, apartmanlara nazaran umumi olarak henüz zait kişinin bir arada yasevimliığı ömür alanlarıdır. Bostan, otopark gibi unsurların mahal aldığı bu hayat alanlarının çok nüshada ihtiyacı bulunur.

Şirketimiz Antalya'da 5 yıldır bakım vermektedir.Henüz verimkâr olabilmek namına şu anda yalnızca Antalya ili Konyaaltı ilçesinde ihtimam vermekteyiz Size en hayırlı hizmeti sunabilmek sinein cümle detaylar ve bilgilendirme derintisı önceliğimiz bulunmaktadır.

Şimdiye denli meydana gelen eğitimlerde katılımcılarımızın önemli bir kısmı profesyonel site yöneticileri ya da profesyonel idare hizmeti veren organizasyon çhileışanlamış olurından oluşmuşdolaşma.

Site yönetimi karşı tetkikatım sonucunda firmaya ulaştım. Okan Komutan hanek verdiği tarih ve saatte sitemizin derneksına kaza dışından gelmiş olarak yeğinldı.

Report this wiki page